Sari la continutul principal »

Echipamente profesionale de sunet si lumini
 

Nu ai nici un produs in cos.

Sunteti pe :

Cum cumpar?

1. Comanda online

Poti alege de pe site orice produs aflat pe stoc, pe care il poti adauga in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, completezi datele cerute si in scurt timp vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii.

2. Comanda print telefon

Poti suna la numarul de telefon +(40)251-425213 unde vei intra in contact cu unul dintre operatorii nostri care te va ajuta sa lansezi comanda.

 

Cum platesc?

1. Transfer bancar cu OP

In momentul inregistrarii comenzii poti opta sa achiti prin transfer bancar cu OP. Plata se va efectua in baza facturii proforme emisa de VH Electronic., dupa confirmarea stocului.
Factura proforma este valabila 15 zile de la emitere, iar produsele sunt livrate dupa ce suma platita apare in contul VH Electronic. Recomandam sa mentionezi pe ordinul de plata numarul facturii proforme pentru a putea identifica cat mai rapid plata.

2. Ramburs (cash la curier)

Plata se face la primirea produsului. Chitanta este eliberata de firma de curierat, respectiv Fan Courier. Transportul este gratuit pentru comenzile in valoare mai mare de 300 RON.

Despre noi

VH Electronic este un furnizor de varf de echipamente profesionale de sunet si lumini de cea mai inalta calitate. Reprezentam producatori importanti din acest domeniu si suntem fericiti sa va ajutam in evaluarea echipamentelor necesare si in alegerea deciziei corecte de cumparare.

  •  Adr: Str. Raului, 429, Craiova ROMANIA
  •  Tel:+(40)251-425213
Newsletter